Wat eraan vooraf ging

14 juli 2011.
Kenya.

Op 14 juli 2011 ging ik op vakantie naar Kenia. Dit was een prachtige reis met mooie natuur, indrukwekkend Wild life en gastvrije mensen. Aan de ene kant was dit allemaal prachtig maar aan de andere kant ben ik erg geschokken van de armoede. In een klein dorpje heb ik contact gehad met de lokale bevolking. Zij vertelde mij hoe zij wonen en leven. Ondanks hun situatie waren al deze mensen zo positief en aardig dat wij hier, in het westen, er een voorbeeld aan kunnen nemen. Door deze reis heb ik enorm veel geleerd en Afrika en de bevolking in mijn hart gesloten. Eenmaal terug was ik vastbesloten iets voor hun terug te doen. Via Worldmapping zie ik nu mijn kans.

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of DemiNes
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
5
Selected Categories