World School voor profielwerkstuk

Ik ben super blij! Ik heb me woensdag ingeschreven voor World School. Dat is een project waar je voor je profielwerkstuk met mensen over de hele wereld gaat samenwerken. World School heeft onderwerpen waar je uit kan kiezen en ik heb gekozen voor de HIV/ AIDS problemen in Uganda, wat ik super leuk vind omdat ik daar ook al wat ervaring mee heb vanuit Kenia. Wat ik dus precies moet gaan doen ik allemaal mogelijkheden bedenken om het Aids probleem aan te kaarten bij kinderen van 6 tot 10 jaar. Dat kan op verschillende manieren, door middel van spelletjes, die ik dan moet gaan bedenken of door ze het gewoon te vertellen. Maar mijn doel voor het profielwerkstuk is om meer mensen te informeren wat de gevolgen zijn van HIV en Aids want de meeste mensen weten dat niet. Verdere uitleg komt later, want ik weet het zelf ook nog niet precies. Wat ik wel weet is dat ik 7 oktober naar een conferentie ga in Utrecht waar ik allemaal uitleg ga krijgen, dus dan horen jullie meer van mij!

Contributions, Comments & Kudos

Spannend! Veel succes met je

Spannend! Veel succes met je project, en laat ons weten hoe het gaat!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of lotteinkenia
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0 1
Selected Categories