Grenzen zitten in je hoofd, niet in je lichaam

Ik heb vanavond heerlijk genoten van de mooie zonsondergang die er even mocht zijn in ons kleine kikkerlandje. Dit bracht mij in gedachten weer helemaal terug in Malawi. De avonden daar brachten zo iets magisch met zich mee. Elke avond weer die enorm mooie zonsondergang en de prachtige sterrenhemel. Deze momenten waren echt rustpunten in mijn reis waarin ik alles weer even voor mezelf op een rijtje kon zetten en de tijd had om na te kunnen denken over wat mij allemaal overkwam. Ik heb tijdens deze fijne momenten enorm veel nieuwe inspiratie opgedaan en het heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven over een hoop dingen. Deze reis heb ik ontzettend veel grenzen verlegd en ben ik erachter gekomen dat ik zo veel sterker ben dan ik ooit dacht. Ik weet nog goed dat ik op een middag ineens van iemand hoorde over de organisatie Worldmapping, en dat deze het mogelijk maakt voor jongeren om op expeditie te gaan in een ontwikkelingsland, en dat ik mij zonder te twijfelen diezelfde avond nog had ingeschreven voor deze reis die ik nu heb gemaakt. Dit is de beste beslissing geweest die ik tot nu toe in mijn leven heb kunnen maken. Met wat ik in deze reis allemaal heb geleerd over mijzelf en hoe sterk ik hier van geworden ben geeft mij een héél rijk gevoel. Dit pakt niemand meer van mij af!

A journey I will never forget

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of jorrickhendriks
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
8
Selected Categories