Trailer documentaire 'Breaking Silent Shame' (deelactie 10)

In mijn vorige blog 'Choice Point' sprak ik over hoe deze documentaire mij aan het denken heeft gezet om iets bij te dragen aan de wereld om me heen. Daarin vertelde ik hoe de twee vrijwilligersprojecten waar ik het afgelopen halfjaar aan mee heb meegewerkt, mij veel voldoening gaven.

In mijn blogs heb ik al veel verteld over het project in Manila, maar niet zoveel over het project in Afrika.
Afgelopen mei ben ik met een klein filmteam vier weken lang naar Zambia gegaan om daar een documentaire te maken. Ik was verantwoordelijk voor het geluid. Daarnaast was ik ook productie assistent. De documentaire 'Breaking Silent Shame' gaat over vrouwen die na een verkeerde bevalling incontinent raken. Als gevolg hiervan verliezen ze contact met hun sociale omgeving. Ze schamen zich voor hun probleem.

Gelukkig is er in Zambia in een ziekenhuis dat twee keer per jaar 'operatiekampen' organiseert, waarbij vrouwen in de omgeving worden geholpen. Het was heel bijzonder om dit te mogen bijwonen. Twee weken na de operatie zag je dat de vrouwen hun zelfvertrouwen weer terugkregen. Ze begonnen te lachen en waren de schaamte voorbij. De documentaire is bijna af!

Gisteren zag ik voor het eerst de trailer van de documentaire. Ik ben er heel trots op en wil deze trailer graag met jullie delen! Klik hier: [httpspublic://blog/zambia_0.pngvimeo.com/72819838]

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Fenna_Kooijmans
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
2
Selected Categories
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd