Druk Druk Druk...

Tijdje weg geweest, wat gaat deze vakantie toch snel voorbij...

Vandaag mijn eerste schooldag gehad. Verschrikkelijk om weer terug te zijn. Als het aan mij lig dan zou ik liever nu in Australië willen zitten met mijn backpack. Maarja nog even doorzetten dan heb ik 2 maanden lang vakantie! Kan niet wachten:)

Langzaam kom ik achter wat ik straks wil gaan doen. Één ding is zeker, ik wil NIET hele dag achter mijn computer zitten, ergens in klein vierkante kamer! Ik wil reizen, dingen beleven, andere culturen en mensen leren kennen. Laat mij maar 3 jaar hier en daar wonen.

Genoeg over mijn droom...

Ik ben dus nu vooral bezig met het sparen voor volgend jaar. 4 dagen per week werken en bezig zijn met sponsors denk ik dat ik genoeg te doen heb. Natuurlijk is school begonnen dus weer stapel huiswerk.

En natuurlijk alvast plannen voor mijn reis in Thailand. 4 weken is lang, zeker als je elke dag iets moet verzinnen. Maar gelukkig heb ik google, waar ik alles kan vinden over mooie plekken.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Emmysukchaiwan
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories