Terug in Nederland!

Na een geweldige zomer gehad te hebben in Zuid Afrika, ga ik in Nederland mijn ervaringen delen. Zo ga ik op mijn website het zeeuwse-kadootje.nl vertellen wat er met het ingezamelde geld is gebeurd en wat mijn ervaringen waren. Ook heb ik enorm veel foto's gemaakt die zeker ook op mijn fotowebsite komen [www.shots-of-veronique.jouwweb.nl] kortom nog heel veel te doen hier in Nederland en ben nog lang niet klaar met mijn geweldige ervaringen te delen!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Veronique_Dellebeke
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
5
Selected Categories