WorldSupporter Magazine of Veronique_Dellebeke

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Ik heb van de zomer geholpen bij een ontwikkelingsproject in Zuid Afrika op een lokale school. Tshega Mission een school die er alles aan doet om kinderen in Limpopo te voor zien van goed onderwijs!!!
Experience & Leisure: 
Mijn hobby is fotografie. Laatst ben ik eerste geworden bij de fotowedstrijd duurzaam van Switch. Deze organisatie zet zich in voor het vinden van duurzame oplossingen voor het klimaat.
Door wereldwijd foto reportages te laten maken van duurzame oplossingen hoopt switch bij te dragen aan een beter milieu.
Learn & Develop: 
Op de middelbare school heb ik mee gedaan aan dance for live door geld in te zamelen. Ook heb ik voor engels een spreekbeurt gehouden over het World Food Program.
Nu volg ik een opleiding fotografie op het Grafisch Lyceum in Rotterdam, ook hier heb ik natuurlijk foto's van mijn vrijwilligersproject laten zien en uitgelegd wat ik daar van de zomer gedaan heb!
Help & Change: 
Als vrijwilliger betrokken bij stichting Muses die vrijwilligers traint die in het buitenland ontwikkelingshulp gaan doen om ze inzicht te geven en er meer uit kunnen halen.
Omdat ik zelf veel aan deze training heb gehad, ben ik vrijwilliger geworden voor de stichting deel ik mijn verhalen over mijn ervaring maak ik foto's van de events voor deze geweldige effectieve organisatie!!!
Work & Initiate: 
Ik werk in een Oma's snoepwinkel in Veere.
Om geld in te zamelen voor mijn vrijwilligerswerk in Zuid Afrika had mijn baas geregeld dat ik op de kerstmarkt in Veere mijn hand gemaakte Zeeuwse knoppen kon verkopen. Voor meer informatie over de zeeuwse knoppen heb ik een website gemaakt: http://het-zeeuwse-kadootje.jouwweb.nl/

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters