Verdere acties als milliniumdoener!

Na alle verhalen die ik heb verteld heb en foto's die ik heb laten zien aan familie en vrienden, is het volgende week alweer tijd om te gaan werken. Ik sta voor de klas op een middelbare school, daar geef ik aardrijkskunde. Het perfecte vak om mijn ervaringen van Ghana te delen!

Mijn collega's zijn sowieso ook super nieuwsgierig hoe mijn avontuur was. Ik zal mijn verhalen daarom nog vaak gaan vertellen. Verder ben ik van plan om een stukje te schrijven voor de schoolkrant en het infobulletin voor docenten over mijn ervaringen in Ghana.

In de klas zal ik vooral in het begin veel van mijn reis vertellen. Veel leerlingen weten dat ik naar Ghana ben geweest. Maar ook later in het jaar zal Ghana een onderwerp zijn van mijn lessen. Als we het hebben over arm en rijk, ontwikkelingslanden enz. komt Ghana natuurlijk aan bod. Eerdere reiservaringen heb ik ook in mijn lessen gebruikt. Met behulp van foto's en filmpjes leer ik de kinderen zo over de theorie en laat ik ze de praktijk zien. Dit jaar heb ik denk ik weer zo'n 300 leerlingen, dus ik kan heel veel mensen bereiken. Als ik nog nieuwe ideeen heb, zal ik ze hier delen.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of anoukjacobs
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
logo JoHo Insurances

Sta jij op het punt om je emigratie droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.