Het komt dichtbij

Over 4 daagjes vertrek ik richting Malawi. Hier ga ik een maand lang werken op het project Chayof, gelegen in Zomba. Ik ga hiernaar toe via de organisatie: Be More. Ik ga hier werken met de allerkleinste kinderen, vaak wees. Ik ga me voor meer dan 200% inzetten, heb er onwijs veel zin in en kan niet wachten om te vertrekken!! Tot over een maandje, wereldsupporter!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of CiskeLelij
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.