Het is bijna zover!

Komende zondag vertrek ik naar Zuid-Afrika. Ik heb er enorm veel zin in en kan niet wachten. Samen met twee vriendinnen vlieg ik zondag van Schiphol, via Frankfurt en Johannesburg, naar Durban. Als alles volgens planning gaat, komen we maandagochtend aan in Durban. Het is zo onwerkelijk dat ik over een week al in Zuid-Afrika zit, heel bijzonder.

In Zuid-Afrika, in de regio Durban, gaan wij vrijwilligerswerk doen op een project genaamd Mother of Peace. Wij zijn hier terecht gekomen via de Nederlandse organisatie Be-More die samenwerkt met lokale projecten. Mother of Peace is een thuis voor zo'n 75 kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Deze kinderen zijn verlaten, seksueel misbruikt, hebben geen ouders meer of kunnen om een andere reden niet thuis wonen.

Bij dit project ga ik helpen bij alles wat er bij de opvoeding van de kinderen moet gebeuren. Dit varieert van het helpen bij de verzorging tot lesgeven en spelletjes met ze doen.

Ik verwacht dat het een hele bijzondere ervaring gaat worden, waarbij ik hopelijk een hoop van hun kan leren en zij een hoop van mij kunnen leren. Ik heb er zin in!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of MarlotteStaps
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories