(Geslaagd!!) Feestje !

Ja ook ik heb eindelijk mijn diploma in de pocket! Ik heb er super hard voor gewerkt en dus de laatste tijd ook niet heel veel tijd gehad om te bloggen!

Gister heb ik samen met mijn vader een feest gevierd. Mijn vader was jarig en ik geslaagd en ook meteen afscheidsfeestje voor Kenia! Het was een geweldig feest met alle mensen om me heen waar ik van houd.
We hadden het feest goed geregeld, van te voren hadden we alles klaar gemaakt. Om het een beetje in een Keniaanse sfeer te maken, had ik samen met mijn moeder recepten opgezocht voor keniaanse hapjes. We hebben Kofta's gemaakt (lamsgehakt met kruiden (HEEERLIJK)). Ook hadden we stukjes kip met Keniaanse kruiden en met een stukje ananas gemaakt. Het viel goed in de smaak bij iedereen! Om het toch ook nog een beetje Nederlands te maken hadden we ook nog blokjes kaas.
We hadden heeel erg mazzel met het weer, we hebben heerlijk in de tuin gezeten met een vuurkorf en een muziekje erbij, fantastisch!
Kadootjes wilde wij niet, we wilden een bijdrage voor Kenya Xperience, de organisatie waar ik mee naar Kenia ga. In totaal hebben we 530 euro met deze avond opgehaald, wat natuurlijk helemaal geweldig is! Ik ben er heel blij en ik ga er hele goede dingen mee doen.

Donderdag is het moment waar ik zo lang naar toe heb geleefd: de grote reis gaat beginnen. Ik vind het wel heel spannend, omdat ik nog nooit alleen heb gereisd, maar ik heb er ook super veel zin in!

Contributions, Comments & Kudos

Goeie reis!

Hoi Lotte,
Mooi dat je met je leuke feestje zoveel geld hebt opgehaald!
Vergeet niet een leuke een Worldsupporter song te filmen, je sport- , spel- en les materiaal te delen en leuke foto's en filmpjes te maken zodat je je ervaringen na afloop kan delen en Kenya Xperience kan promoten!
Heel veel succes en een goeie reis!
 
grt,
Thomas

Dat is een goede tip! Bedankt

Dat is een goede tip! Bedankt!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of lotteinkenia
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
3 2
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.