Een half jaar later

Hoi mede worldsupporters,

Het is inmiddels al ruim een halfjaar geleden dat ik terug ben in Nederland. Een geweldige tijd in Zuid-Afrika (die door ziekte helaas veel korter was dan gepland) staat in mijn geheugen. Wat wil ik graag terug, de cultuur, de mensen en natuurlijk het klimaat, ik mis het ontzettend. Wat je in zo'n korte tijd van een land kunt gaan houden. Regelmatig krijg ik nog foto's ed binnen via de fb pagina van mijn project, super leuk om te zien. 
Dit project heb ik (helaas) niet financieel kunnen ondersteunen. Wel ben ik hier in Nederland bezig om de wereld een "stukje mooier" te maken. Dat wil zeggen dat ik werk als vrijwilliger op een peuterspeelzaal, daar wordt ik voornamelijk ingezet om kinderen die het nodig hebben net wat extra aandacht te geven. Op de peuterspeelzaal besteed ik veel tijd aan de wereld om ons heen, zo heb ik het met de peuters erover dat niet iedereen naar school mag/kan en probeer ik ze bewust te maken van de invloed die zij hebben op hun omgeving en de wereld (denk aan kraan uitzetten, lampen uit maar ook een ander helpen/ondersteunen). 
Daarnaast start ik binnenkort als taalcoach op een inburgeringsproject, ik kijk hier ontzettend naar uit.

Zo probeer ik ellke dag wat bij te dragen aan een betere wereld. 

Tot snel,

Roza

Follow the author: Roza19
More contributions of WorldSupporter author: Roza19
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]