Wat er allemaal is veranderd

Het is inmiddels alweer een half jaar geleden dat ik terug ben gekomen uit Burkina Faso. Er is in de tussentijd een hoop veranderd, meer dan ik verwacht had. Zo ga ik aankomend jaar van studie veranderen, mede als gevolg van mijn reis naar Burkina Faso. Ik ga aankomend jaar 2 studies doen: Culturele antropologie en Onwikkelingssociologie doen en Afrikaanse talen en culturen. Verder heb ik al een vliegticket geboekt voor aankomende zomer als ik weer naar Burkina Faso toe ga. Deze keer ga ik 6 weken en gedurende deze tijd zal ik weer in het weeshuis werken. Naast de dingen die ik hier afgelopen jaar heb gedaan wil ik ook nadenken over hoe ik het weeshuis zelfvoorzienend zou kunnen maken. Op dit moment is het namelijk volledig afhankelijk van donaties. Verder ben ik ook ander werk gaan doen. Ik werk nu voor Stichting ASAP (Association of Small African Projects) en ik ben hier voorzitter van de commissie fondsenverwing. Deze stichting heeft een aantal projecten in Burkina Faso en die wil ik deze zomer ook zeker gaan bezoeken. Verder heb ik mijn moeder geënthousiasmeerd om ook vrijwilligerswerk te gaan doen. Zij gaat in oktober in een ziekenhuis werken in Nepal. Ook heb ik ervoor gezorgd dat een aantal mensen in mijn omgeving een donatie aan het weeshuis hebben gedaan.
Kortom, er is een hoop veranderd de afgelopen tijd en ik ben nog steeds regelmatig met en voor het weeshuis bezig..

Content categories
More contributions of WorldSupporter author: sannemolenaar
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]