Geef de ervaring door!

Na mijn thuiskomst uit Ghana ontdekte ik bij mijn blog een berichtje van een meisje dat ik niet ken. Zij vertelde mij dat zij ook naar Ghana gaat over een tijdje, had ik misschien nog tips?
Ja die heb ik wel! Voor mij is het een leuke manier om weer even mijn ervaringen te herbeleven, bij het schrijven van tips komt mijn geweldige tijd in Ghana weer even helemaal terug, voor haar is het een nuttige voorbereiding. Wat moet je wel doen, wat moet je niet doen, waar hoef je niet bang voor te zijn (ondanks dat iedereen je bang maakt), hoe zorg je ervoor dat je al snel het meeste eruit haalt; ik vind het heel leuk om dit meisje te helpen met haar voorbereiding!

Contributions, Comments & Kudos

Ontmoet elkaar in het World Supporter Cafe

Hoi Jorinde,
Leuk dat je deze vrijwilliger weer op weg kan helpen door jouw ervarigen te delen met haar! Als je met haar wilt afspreken kun je ook naar het World Supporter Cafe in Den Haag komen. Dan ontmoet je meteen nog meer Wereldsupporters!
 
grt,
Thomas

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of jorvos
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
2 1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.