Lieve brieven uit Zuid-Afrika gehad!

Wat is leuker dan thuiskomen uit school en een brief uit Zuid-Afrika bij de post te zien! :)

Ik heb nu een paar keer een brief of een kaart uit Zuid-Afrika gehad. Het is zo leuk om zulke post te krijgen! Daar geniet ik echt van! Ik heb nog goed contact met mensen en kinderen van het project (o.a. via de telefoon en ik stuur ze vaak kaarten)! Het is ontzettend leuk om lieve kaarten en brieven te krijgen die bevestigen dat ze ook nog heel veel aan mij denken!

Ik heb daar vriendschappen gesloten die voor altijd zullen blijven bestaan! <3

Missing someone isn't about how long it has been since you've seen them or the amount of time since you've talked. It's about that very moment when you're doing something & wishing they were right there with you!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Jonne Donatz
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.