Yippieeeeeeeeeee! IK GA TERUG!!!!

Het is definitief, in december 2013 ga ik terug naar het project Mother of Peace in Zuid-Afrika, om alle mensen daar, die ik zo erg mis 'eindelijk' weer te zien! Ook wil ik daar opnieuw mijn steentje bijdragen, door te helpen op het project, de mensen daar een warm hart toe te dragen, sponsorgeld mee te nemen en zoveel mogelijk te helpen waar ik maar kan! Ik kan niet wachten, om al die geweldige koppies weer te zien! Laat het aftellen tot december maar alvast beginnen! :)

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Jonne Donatz
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
2
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd