Advies om geld te verzamelen voor je reis

Beste Wereldsupporters, 

Hierbij een paar tips om geld te verzamelen voor reis naar het buitenland om de wereld te kunnen gaan helpen.

1. Kennissen vragen voor een donatie: bekende mensen hebben altijd ietjes meer over voor een bekende die een mooie reis gaat maken voor een goed doel, denk bijvoorbeeld aan vrienden, familie, buren etc. Je zou bijvoorbeeld een sponsorloop kunnen organiseren of aan megaan doen, en hierbij aan je kennisen vragen of ze je een donatie willen doen.

2. Bij een lokalen supermarkt een flessenactie houden: Mijn vriend en ik hebben samen een flessenactie gedaan bij onze lokalen supermarkt, we hebben om wat meer bekendheid een foto in de lokalen krant geplaats. Hierdoor hebben we veel geld kunnen verzamelen om een mooie start te hebben bij het financieeren van onze reis.

3. Goedkopen producten verkopen voor een mooi bederag: Ikzelf heb dit gedaan,mijn oma kocht wol voor mij en ze maakte van die wol sjaalen, die ik  later kon gaan verkopen. hiermee heb ik heel wat geld opgehaald. ook mede doordat mijn oma mijn de wol sponsoorde heb ik hiermee een flikke opbrengst bijeengebracht.

 

 

Image
Follow the author: stefdenhertog
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: stefdenhertog
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Leuke tips! Bedankt voor het

Leuke tips! Bedankt voor het delen :-). Nog een andere leuke tip: Als je nog een afscheidsfeestje organiseert kun je ook het etiket van flessen wijn los weken en er een mooi nieuw etiket op plakken over jouw project. Nemen ze een lekker flesje wijn mee naar huis voor een mooi sponsorbedrag. 

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1