Kidz active school en gastgezin

Kidz active school:

Woensdag was de eerste dag op de Kidz active school. De juffrouw van de kleuterklas was er niet dus zaten de crèche (46 kinderen) en de kleuterklas (52 kinderen) in 1 lokaal. Eerst hebben we gezongen en daarna zijn we buiten spelletjes gaan spelen. Donderdag was er een leraar van een andere klas er niet omdat sommige leraren aan het staken waren. Dus hebben we met die klas buiten spelletjes gespeeld. Daarna heb ik geholpen met de computerles. Wat erg leuk was! De kinderen mochten zelf weten of ze gingen painten of dat ze in powerpoint plaatjes wouden toevoegen en hun naam wouden typen. Vrijdag voelde de crèche juffrouw zich niet zo lekker dus ben ik met de kindjes gaan kleuren wat ze heel leuk vonden. De lerares lag de hele ochtend in de klas op de vloer te slapen.

 

Gastgezin:

Woensdag aan het eind van de middag zijn we naar ons gast gezin gebracht. Een hele lieve familie. Mama met 4 kinderen en een paar familieleden vaan haar man (haar man is bijna nooit thuis omdat hij nog 3 andere vrouwen heeft). Mama en ik slapen samen in 1 grote kamer met 2 tafels, stoelen, een groot bed en een ventilator. We hebben gelukkig ook een wc (die je wel moet doorspoelen door middel van een emmer water erin leeg te gooien) en een douche als het water niet op is. 

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of manondekool
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.