Hoe precies?

Ha allemaal,

Er zijn mij wat vragen gesteld wat ik nou precies ga doen en hoe.

Ik ben Annemijn Rosendaal en ben 17 jaar oud. ik doe de opleiding mmz op landstede en zit in het 2e jaar! 

Ik ga met een organisatie worldmapping naar Uganda! deze organisatie werkt nu voor het eerst samen met mijn school, Landstede fuctiastraat. wij gaan voor 2 weken naar Uganda, hier gaan wij vrijwillegers werk doen. we gaan wc's maken en doen ook met allemaal projecten mee daar, ook gaan we veel met kinderen werken en gaan we door die projecten hun dus helpen. we gaan veel dingen maken en gaan dus druk aan de slag daar!

Sponsers en donaties zijn allemaal welkom! door werk heb ik al heel wat geld opgehaald en ook door familie. ook kom ik binnenkort in een systeem bij Albertheijn van Mierlo in kampen. Als je hier dan flessen in leverd kan je kiezen waar je het aan doneert dan kan je worldmapping kiezen en word ik dus hierdoor gesponserd!

zoals ik al zei en wat echt zo is alle kleine beetjes helpen en alles is welkom!

 

Liefs

Follow the author: AnnemijnRosendaal
More contributions of WorldSupporter author: AnnemijnRosendaal
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]