5 maanden

Poeh poeh, de vijfde maand alweer sinds mijn reis! Deze keer een blog over de impact op mijn familie en vrienden:

Omdat ik de reis met mijn klas heb gemaakt, hebben de meeste van mijn vrienden  hetzelfde meegemaakt als ik. Dit is wel heel fijn, omdat ik, als ik iets uit malawi vergelijk met iets hier, zij het gelijk snappen. Ook kunnen we herinneringen ophalen en de moeilijkere dingen samen bespreken. Het is moeilijk om te zeggen of we veranderd zijn, omdat ik er middenin zit, maar ik denk het wel. De ervaring van een reis naar Malawi is niet iets wat je kunt krijgen zonder er van binnen door te veranderen. 

Mijn familie was niet mee naar Malawi, dus hebben het allemaal niet meegemaakt. Mijn broer is wel al eerder naar Zuid-Afrika geweest, dus die had wel een idee hoe het is in Afrika. We hebben alle fotos samen bekeken, dus daarop hebben mijn ouders wel kunnen zien hoe het er daar uitzag, maar dat is natuurlijk niet hetzelfde als daar zijn. Mijn ouders zijn altijd al bezig geweest met steun voor derde wereldlanden, en ik denk dat dit ook versterkt is door mijn ervaring in Malawi, hoewel het effect op hen minder groot is dan het effect op mij. 

Follow the author: anneloescornel
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]