Milieu in Malawi

Het milieu in malawi is kort gezegd niet echt perfect! Er zijn nergens afvalbakken te vinden en alles wordt zomaar op de grond gegooit. Dit komt mede omdat de mensen niet de affecten weten van wat vervuilen met het milieu doet.

Gelukkig zijn er meerdere groepen die zich hard maken tegen dit soort dingen, ze proberen de mensen bewust te maken van de consequenties. 

Verder is hygiene er ook ver te zoeken, de wc's zijn gewoon buiten als een gat in de grond en hierdoor is grondvervuiling een groot probleem.

De mensen verbranden ook zomaar spullen en de giftige stoffen komen hiervan ook zo in de lucht.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of MIchelleHagting
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
4
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.