Mijn familie en vrienden

Na mijn reis naar Malawi, ben ik bewuster gaan nadenken over dingen waar ze vandaan komen, hoe ze zijn gemaakt en hoeveel er voor is betaald. 
Bij verschillende ketens weet je wel dat het niet anders kan dan kinderarbeid, omdat de prijzen gewoon zo laag zijn. Ik probeer mijn vriendinnen te beïnvloeden door niet naar die winkels te gaan en zo mijn vriendinnen proberen aan te zetten om zelf te gaan denken over kinderarbeid en hoe goed het wij eigenlijk wel niet hebben en hoe wij de wereld kunnen helpen.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Sophie Kooij
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.