Mijn familie en vrienden

Na mijn reis naar Malawi, ben ik bewuster gaan nadenken over dingen waar ze vandaan komen, hoe ze zijn gemaakt en hoeveel er voor is betaald. 
Bij verschillende ketens weet je wel dat het niet anders kan dan kinderarbeid, omdat de prijzen gewoon zo laag zijn. Ik probeer mijn vriendinnen te beïnvloeden door niet naar die winkels te gaan en zo mijn vriendinnen proberen aan te zetten om zelf te gaan denken over kinderarbeid en hoe goed het wij eigenlijk wel niet hebben en hoe wij de wereld kunnen helpen.

Follow the author: Sophie Kooij
More contributions of WorldSupporter author: Sophie Kooij
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]