Wat ga ik de komende tijd doen?

Ik ben nu al iets langer dan een maand weer terug uit Ghana en ik denk er nog iedere dag aan. Ik moest al snel weer naar school en het leven gaat gewoon weer door in Nederland, maar deze ervaring pakt niemand meer van mij af. Ik heb de afgelopen maand veel berichten en foto's op facebook, twitter en tumblr gezet over al mijn ervaringen in Ghana waardoor ik veel mensen heb bereikt. Ik heb op school al veel verhalen verteld en ik heb al van verschillende klasgenoten gehoord dat zij ook graag een keer naar het buitenland willen om vrijwilligerswerk te doen en één klasgenoot heeft zich zelfs al opgegeven! Dat maakt me zo blij!

Verder ben ik meer gaan nadenken over het watergebruik in Nederland, we zijn daar zo laks mee! In Ghana heb ik met eigen ogen gezien dat er zuinig moet worden om gegaan met water. Tegenwoordig probeer ik echt maximaal 5 minuten te douchen en zet ik een emmer naast me neer, die veel water opvangt. Als ik klaar ben met douchen is de emmer helemaal gevuld met water en daar kan ik dan vervolgens 2 keer de WC mee door spoelen. Met een klein beetje moeite kan je over een langere termijn heel veel water besparen! Ook kopen wij in huis tegenwoordig meer fairtrade producten. Ik besef veel meer dat fairtrade kopen een veel betere keuze is.

Afgelopen maand heb ik dus heel veel mensen ingelicht over hoe geweldig het is om iets te kunnen betekenen voor de wereld en denk ik meer na over water en eten. Komende maanden ga ik geld inzamelen voor Ghana en doneren aan de Kidz Active school!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Connect & Continue
Blog of supporterrosalie
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd