Worldsupporter song uit Malawi

In Malawi hebben wij veel gezongen, meer dan dat wij in Nederland zingen. Zij vinden het leuk om te zingen, maar kunnen ook allemaal zóóó mooi zingen!! Ik kreeg altijd een warm hart ervan en ook heel vaak kippenvel! We hadden veel momenten dat wij samen gingen zingen, we hadden wat ingestudeerd met z'n allen, we konden op een gegeven moment ook het Malawiaanse volklied meezingen maar ook dat wij luisterden naar hun. Zo mooi allemaal!

In het filmpje zie (en hoor) je verschillende dingen die wij hebben meegemaakt, door de hele reis heen. Ik hoop dat jullie net zo'n warm hart krijgen als ik toen kreeg, maar voor echte beleving moeten jullie echt naar Malawi gaan, het is echt de moeite waard!

- Het eerste liedje is het Malawiaanse volkslied. Het volkslied zongen we altijd als we bij een project kwamen in het Malawiaans of Engels en ook als wij weer weg gingen.

- Daarna komt het LIYO-lied "work together"

- The great chance - dit lied had een man bij LIYO zelf gemaakt, ik vind  het een heel mooi nummer, wat heel simpel is, maar toch zo mooi.

- Het is een nacht - dit lied gingen wij een keer met z'n allen zingen, omdat iemand deze op de gitaar kon en veel mensen dit liedje kenden. Onze leiders vonden het helemaal mooi en wouden vaak dat wij het gingen zingen voor anderen mensen.

- Het laatste lied was bij Chayof - we gingen naar een toneelstuk en later gingen zij zingen en moesten wij meegaan dansen.

 

http://youtu.be/p_UPJGo63Mg

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: Sophie Kooij
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
390