We are the change

Vorige week ben ik naar een bijeenkomst van We are the change in Utrecht gegaan. Daar ben ik heen gegaan omdat ik graag inspiratie en ideeën wil zodat ik vanuit Nederland in contact kan blijven en dingen kan blijven doen voor Afrika, waar ik afgelopen zomer ben geweest. Daar heb ik enorm veel inspiratie gekregen en mensen ontmoet die er met dezelfde problemen zaten. We hebben contact gelegd en samen gaan we een sociaal ondernemerschap oprichten voor moeders in Afrika! Echt super leuk. Het is al een bestaand project maar het wordt uitgebreid en daar kan ik bij helpen. Volgende week de eerste 'meeting' over het hoe en wat. Spannend dus!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Nicky
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.