We are the change

Vorige week ben ik naar een bijeenkomst van We are the change in Utrecht gegaan. Daar ben ik heen gegaan omdat ik graag inspiratie en ideeën wil zodat ik vanuit Nederland in contact kan blijven en dingen kan blijven doen voor Afrika, waar ik afgelopen zomer ben geweest. Daar heb ik enorm veel inspiratie gekregen en mensen ontmoet die er met dezelfde problemen zaten. We hebben contact gelegd en samen gaan we een sociaal ondernemerschap oprichten voor moeders in Afrika! Echt super leuk. Het is al een bestaand project maar het wordt uitgebreid en daar kan ik bij helpen. Volgende week de eerste 'meeting' over het hoe en wat. Spannend dus!

Follow the author: Nicky
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Nicky
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]