Let the adventure begin

Dag 1.

 

Tijd:20:35

Temp: -53 "C

Snelheid: 894 km/h

 

We naderen Zuid-Afrika! Nog een klein uurtje vliegen en dan landen we in Kaapstad na bijna 12 uur vliegen.

Wat een ochtend. Om 5 uur ging de wekker. Snel ontbijten, de koffers in de auto zetten en daarna naar schiphol met: papa, mama, Nienke, Arjen en Tim. Onderweg kwamen we toevallig Laura nog tegen in de auto. Bij schiphol aangekomen checkten we gelijk in, maar, mijn koffer was toch iets te zwaar. Oeps. Snel wat dingetjes in Laura's koffer gedaan en toen ging alles goed. Na het inchecken kwamen we terug bij onze families. Tot onze verassing stonden Romy en Rachel erbij, echt heel leuk! om half 8 gingen we bij starbucks lekker met zn alle koffie drinken. Het was leuk en gezellig, maar na een uurtje was het toch tijd om naar de gate te vertrekken.

Wat een moeilijk afscheid.

Een maand lijkt misschien niet zo lang, maar als je op het punt staat te vertrekken voelt het alsof je je familie, Tim en onze lieve vriendinnen toch een eeuwigheid moet missen. Met tranen die over onze wangen rolden, liepen Laura en ik naar onze gate, waar gevraagd werd of we geen zin hadden om naar Kaapstad te gaan, kwam vast door onze betraande ogen en uitgelopen make up.

We konden snel doorlopen en hoefden gelukkig niet zo lang te wachten. In het vliegtuig aangekomen was het allemaal wel heel echt. We vertrekken voor een maand naar Afrika.

In het vliegtuig hebben we ons goed vermaakt: leuke films gekeken, even geslapen, muziek geluisterd, boeken over Zuid-Afrika doorgenomen en loom-armbanden gemaakt om te oefenen voor straks met de weeskinderen. Halverwege de vlucht heb ik de lieve brieven gelezen van Willeke, papa, mama, Nienke, Arjen en van mijn lieve Tim. Voor de tweede keer die dag kon ik het niet drooghouden.

Nog 43 minuten te gaan en dan landen we, super spannend. Ik ben heel benieuwd naar ons vrijwilligershuis, het project en natuurlijk naar Kaapstad zelf.

Follow the author: Annebolten
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Annebolten
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]