De vliegreis naar Malawi


Eindelijk was het zover. Vandaag begon onze reis naar Malawi. Na een jaar lang hard werken en sparen, na de gemene inentingen en leuke shopsessies met kwijtgeraakte boodschappenlijstjes, konden we eindelijk inpakken. Na veel geprop, geduw, geperst, in- en uitpakken paste uiteindelijk alles in de backpacks.

 

Om 15.00 uur vertrokken ik naar Brussel. Ik nam thuis afscheid van mijn familie, alleen mijn moeder ging mee naar het vliegveld om me uit te zwaaien.

Rond 17.00 uur was de Malawigroep compleet, sommige ouders konden samen kletsen en sommige konden geen afscheid nemen. Iedereen die mee ging was erg opgewonden voor de reis, we kenden elkaar nog niet allemaal even goed. We hadden tenslotte maar 2 voorbereidingsdagen gehad.

Het inchecken verliep vlot. De douane echter… Dat was voor sommige niet zo geweldig. De deet van 3 mensen werden afgenomen. Dat van mij kon gelukkig wel mee, Fjoe.

Op het vliegveld was het verder veel wachten. In het vliegtuig was het ook veel wachten, slapen en vies vies vies eten eten.

En toen na 16 uur zitten, kwamen we met een houten kont aan in Malawi. Op het vliegveld werden we opgewacht door onze lokale expeditieleiders, Ghadfrey en Aïsha. De expeditie kon beginnen!!! Ik had er zin in.

 

Follow the author: Loes Giesen
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Loes Giesen
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]