Verhalen tijdens een lekkere massage

Afgelopen week was ik op introductieweek van de Hogeschool van Amsterdam. We moesten geld inzamelen voor een goed doel. Hierbij gaven wij mensen een massage in ruil voor een kleine bijdrage. Tijdens het geven van de massages heb ik de mensen die ik masseerde vertelt over mijn geweldige ervaring tijdens mijn vrijwilligerswerk. De mensen leken erg onder de indruk, hopelijk heb ik ze een beetje kunnen inspireren!

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: laurahilbers
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
574