Augustus

Net een paar minuutjes terug uit Spanje, een heerlijke zomervakantie gehad. Maar 'oost, west, thuis is ook wel weer best.' :)

Het is alweer ruim 5 maanden geleden dat ik naar Uganda ging. Wat een totaal andere reis was dat zeg. Andere voorbereidingen, andere reis, met andere reismaatjes en een heel ander doel. In Uganda heb ik geleerd dat dankbaar zijn niks te maken heeft met materialisme en in Spanje kon ik proberen dat toe te passen. Niet chagrijnig worden als de douche niet zo warm was als ik wou, ik had tenminste een douche. Niet boos worden als er geen drinken koud stond, ik had tenminste schoon drinkwater. Niet hopeloos worden als ik met een rolletje toiletpapier over de camping moest lopen, er waren wc's die aardig fris roken. Niet zeuren over mijn veel te dunne matrasje in het tentje waar ik 's ochtends uitgebrand werd, ik had tenminste een bed en een dak boven m'n hoofd.  Niet klagen over...

Maar tuurlijk was het niet alleen toepassen van dingen die ik geleerd heb of alleen leren en klagen deed ik ook heus nog wel eens, soms moet dat even. ;) Deze vakantie was vooral bedoeld om heerlijk te genieten, van de zon, de zee en de mensen en dat is gelukt. Ja, ik ben dankbaar.

Follow the author: Doriekejvl
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Doriekejvl
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]