Informatie avond met Jane

Het is al weer een tijdje geleden, maar 20 september, ben ik samen met Sammy, naar Jane geweest voor een informatie avond. Ik had verwacht dat er heel veel mensen zouden komen en dat we een presentatie zouden krijgen. Dit was echter het geval niet. Het was nog tien keer leuker! Sammy en ik waren de enige die die avond waren gekomen. We hebben erg leuke dingen over Kenia en over Kenya Experience gehoord. Het was een gezellige en leerzame avond. Jane heeft ons al een aantal dingen over de cultuurshock, het eten, de normen en waarden en de projecten verteld. Het was erg interessant om alles te horen. Na de informatie avond ben in nog veel enthousiaster geworden om naar Kenia te gaan en was ik gelijk druk opzoek gegaan naar vliegtickets, jammer genoeg heb ik nog niet het perfecte vliegticket gevonden, maar dat gaat wel goed komen in de loop van de tijd. Nu ben ik druk bezig met alles uitzoeken over Kenia, ook ken ik al een paar woorden Swahili, wat ik ook erg leuk vind! Ik ga lekker verder met informatie opzoeken, maar eerst nog goed leren voor de SE-week die eraan zit te komen.... Ik moet natuurlijk wel slagen om naar Kenia te kunnen/mogen gaan.

Dit was het tot zo ver!

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: lotteinkenia
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
825