Juli blog
De zomervakantie, de perfecte periode om lekker veel af te spreken met mijn beste vriendinnetje Laura (we zijn ook samen met een geweldige groep naar Uganda geweest). Na de zomervakantie gaan we elkaar minder zien omdat we een andere opleiding op een andere school in een andere stad gaan doen. Maaar zover is het nog lang niet. Toen we weer eens gezellig aan het kletsen waren gingen we even in het onwijs mooie kookboek van Lau kijken die ze van haar vriend heeft gekregen. (lief!!) We zaten weg te smelten bij de heerlijkste gerechten totdat we plotseling tegelijk opsprongen en gilden: SAMOSAAAAA'S!!!
Samosa's zijn heerlijke hapjes die we in Uganda hebben gegeten. We gingen raceten naar de winkel en kochten de ingrediënten en zijn thuis meteen aan het bakken geslagen. Erwtjes op het vuur, oven voorverwarmen, deeg kneden, frituurpan aan en terwijl we nog met honderd en één ding bezig waren (inclusief veel te hard meezingen met de muziek- we waren alleen thuis ;) ) vloog te tijd en waren de samosa's goud bruin en een beetje knapperig.
Het resultaat? Het was heeeerlijk. Samen met de ananas die nog thuis stond, het zonnetje en wat foto's waren we echt weer even in de Uganda sferen, hmmm genieten!
 
Follow the author: Doriekejvl
More contributions of WorldSupporter author: Doriekejvl
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]