Gezellige middag met vrienden en familie

Kort geleden heb ik een middag georganiseerd voor familie en vrienden. Tijdens deze middag terug gekeken naar mijn reis, samen gezellig gegeten (o.a. een traditoneel gerecht gemaakt vanuit Tanzania) en mijn fotoboek laten bekijken.

Ik merk zelf hoe snel de tijd vliegt en hoe jammer het is dat ik weinig stil sta bij mijn reis. Toen ik namelijk terug kwam van mijn vrijwilligerswerk ging ik kort daarna meteen weer aan het werk. Door weer in deze routine te raken, merkte ik hoe snel het genieten van mijn reis weer verdween. Om deze reden heb ik in mijn vrije tijd mij weer helemaal bezig gehouden met Tanzania. Zo heb ik contact opgezocht met de groep waarmee ik het vrijwilligerswerk heb gedaan en heb ik een afspraak gemaakt met mijn Nederlandse reisgenoot om bij te kletsen. Daarnaast heb ik al mijn foto's uit laten printen en ben ik aantal dagen bezig geweest met plakken en freubelen om een mooi fotoboek te maken. En zo heb ik dus een middag georganiseerd om alle mooie momenten weer op te halen en te delen.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Nicole2702
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd