Byebye rust, hallo school!

Jajaa. Gedaan met de rust. Ik moet zeggen dat ik wel echt heb genoten van mijn vakantie hoor! Ik heb heel veel leuke dingen gedaan, maar ik heb nog niet het gevoel dat ik echt ben uitgerust nu ofzo. Maar aangezien ik dat nooit heb, na een vakantie, zal dat wel weer betekenen dat ik een leuke vakantie heb gehad! haha. Maar school betekend ook weer: geld ophalen voor Uganda! Woensdag ga ik weer met een paar vriendinnen, knakworsten verkopen en ik ga door de weeks weer gewoon lekker verder met varkentjes wassen. Maar verder raak ik een beetje leeg qua ideeën.. als iemand nog een leuke tip heeft om geld in te zamelen, dan is die zeer welkom! hihi.

Verder heb ik zaterdag ook nog een goede daad gedaan, al zeg ik het zelf; ik ging mijn collectebussen leeghalen, en daar zat iets van 20 euro in. Toen ik uit de Jumbo kwam, stond daar een arme man met de straatkrant, en terwijl ik naar het geld in mn handen keek dacht ik: ach, waarom nu ook al niet meteen mensen helpen? Dus ik heb de krant van die meneer gekocht, waar hij erg dankbaar voor was. En ik voel me weer goed dat ik die man heb geholpen! ;)

Ik had nog nooit eerder de straatkrant gekocht, omdat mijn ouders altijd vertelden dat die mensen er alleen maar drugs van kopen. Nouja, al is dat zo, ik heb in ieder geval iemand geholpen. :) En dat voelt goed.

En naast al deze dingen die ik doe in mn vrije tijd, moet er natuurlijk ook nog gewerkt worden aan mijn profielwerkstuk. Ik doe het over mondhygiëne in Lwengo, in Uganda. We willen de kinderen leren op speelse manier, waarom het zo belangrijk is dat ze hun tandenpoetsen, en hoe ze dat moeten doen. Maar het is zó moeilijk om informatie te vinden over dat dorpje. Er zijn veel verhalen op internet te vinden, maar die gaan niet specifiek in op de mondhygiëne. Duss daar ga ik nu maar weer mee verder worstelen. ;)

Liefs, Karen

Follow the author: Karenlalaa
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Karenlalaa
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]