Weer thuis!

Inmiddels ben ik al weer 3 weken thuis van mijn reis naar Peru. Een mooie, indrukwekkende reis die mij aan het denken heeft gezet. Dat merk ik eigenlijk nu pas, nu ik weer terug in Nederland ben. Via deze blogs zal ik mijn gedachtes met jou gaan delen, en zo jou hopelijk ook aan het denken zetten om (te proberen) de wereld te verbeteren.

Tijdens mijn reis heb ik Spaans geleerd, vrijwilligerswerk gedaan en rondgereisd. Ik heb 4 weken vrijwilligerswerk gedaan op een naschoolse opvangproject voor kinderen uit arme gezinnen in de achterstandswijken in Cusco. Voor de geïnteresseerden; tijdens mijn reis heb ik een blog bijgehouden, daar kun je al mijn reisverhalen alvast lezen. 

Voor nu blijft het hier even bij, binnenkort komen er de meer diepzinnige blogberichten. Maar goed, dat rustig aandoen is ook iets wat ik echt heb geleerd in Peru. Mañana, mañana!

Follow the author: Elske
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Elske
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]