Weer thuis!

Inmiddels ben ik al weer 3 weken thuis van mijn reis naar Peru. Een mooie, indrukwekkende reis die mij aan het denken heeft gezet. Dat merk ik eigenlijk nu pas, nu ik weer terug in Nederland ben. Via deze blogs zal ik mijn gedachtes met jou gaan delen, en zo jou hopelijk ook aan het denken zetten om (te proberen) de wereld te verbeteren.

Tijdens mijn reis heb ik Spaans geleerd, vrijwilligerswerk gedaan en rondgereisd. Ik heb 4 weken vrijwilligerswerk gedaan op een naschoolse opvangproject voor kinderen uit arme gezinnen in de achterstandswijken in Cusco. Voor de geïnteresseerden; tijdens mijn reis heb ik een blog bijgehouden, daar kun je al mijn reisverhalen alvast lezen. 

Voor nu blijft het hier even bij, binnenkort komen er de meer diepzinnige blogberichten. Maar goed, dat rustig aandoen is ook iets wat ik echt heb geleerd in Peru. Mañana, mañana!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Elske
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.