Challengeday 2

Jaja, ook gisteren was een challengedag. En natuurlijk ben ik dus ook gisteren bezig geweest. Er hangt nu in onze douche een 'douchecoach' zodat ik niet langer dan vijf minuten douche 's ochtends. En ik ben niet de enige die zich eraan moet houden, ook m'n ouders en broers moeten eraan geloven. We moeten ontzettend dankbaar zijn dat we een (warme) douche hebben, daar ben ik in Uganda me zeker van bewust geworden. Grappig eigenlijk hoe deze challenge me weer aan mijn eigen reis doet denken. 

Dus deze blog sluit ik af met een tip voor iedereen: Douche in ieder geval de helft van de week een paar minuutjes korter, dan word je je bewust van de rijkdom hier in Nederland.

Liefs, Dorieke

Follow the author: Doriekejvl
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Doriekejvl
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]