Ennn ACTIE !

Actie

de actie zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [ˈɑksi] Verbuigingen:   actie|s (meerv.) 1) keer dat je iets doetVoorbeelden:   `actie ondernemen`, `in actie komen`Synoniem:   handeling 2) handeling met een speciaal doel

Handeling met een speciaal doel. Actie voeren dus. Ik ben daar niet echt een ster in. Want ja.. de what if gedachtes gaan altijd door mijn hoofd. Gelukkig is dat alleen tijdens de weg er naar toe. Als ik eenmaal bezig ben ga ik ook door en door en door en door.

Zo heb ik laatst een actie gedaan voor het hardlopen. Ik heb de 4 Engelse Mijl uitgelopen en daar mee mijn eerste echte actie voltooid. Jawel dames en heren: Hier spreekt een geboren actievoerster. Goed terug naar de werkelijkheid. Ik ben slecht in acties. Ik weet niet wat het is maar het ligt mij niet. Gelukkig heb ik toch wat acties in de planning staan. Een actie om te verkopen, een actie met een eindejaarsfeest op een basisschool, nog een sponsorloop (dit keer plak ik er 4 km bij dus daarvoor mag ook weer gedoneerd worden!) en een actie om reclame te maken voor een restaurant.. en dit allemaal voor mijn reis naar Uganda! (In 2015 vertrek ik met een aantal medestudenten naar Uganda! )

Word vervolgd .....

Liefs!

Image
Follow the author: naomidulos
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: naomidulos
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]