Angsten en verwachtingen

Hoi allemaal,

Ik schrijf nu al bijna een jaar weblogs op mijn account bij Be More, hier even een voorbeeld van zo'n weblog.

Ik wil even iets met jullie delen. Het is inmiddels al meer dan een week geleden maar wat mij echt bij blijft is het moment op de MileniumDoen training als ik naar huis ga. Ik raak aan de praat met de trainers en krijg een compliment over mijn doorzettingsvermogen. Ondanks alle tegenslagen afgelopen jaar, doe ik t maar mooi wel. Zo heb ik er nooit bij stil gestaan, ik doe het niet zo zeer (tuurlijk een beetje... ;) ) voor mezelf. En toch is zo'n complimentje even heel fijn om te horen. Dus MileniumDoen trainers, super bedankt!

Afgelopen week kreeg ik het verzoek om nog even wat verder in te gaan op mijn verwachtingen/angsten. Oeii moeilijk.... Mijn verwachtingen probeer ik zo laag mogelijk te houden, dan kan het ook niet tegen vallen. Maar dit valt niet mee, als ik zo alle weblogs lees/foto's zie enz, krijg ik er steeds meer zin in. Ik weet zelf ook wel dat ik de wereld niet kan veranderen ofzo, maar ik hoop de dagen dat ik op het project ben wel zo fijn mogelijk te maken voor alle kinderen.Ja en dan mijn angsten... Nog moeilijker natuurlijk, ik probeer er zo min mogelijk bij stil te staan. Maar natuurlijk heb ik af en toe de vragen; wat als het tegen valt, wat als ik het niet volhoud enz.
Gelukkig heb ik dan mijn familie en vrienden om me heen om me weer nieuwe moed en vertrouwen te geven. En natuurlijk alle supermooie weblogs. 

Tot slot wil ik deze link even met jullie delen, dit is precies wat mijn (voorzichtige) verwachting is voor de komende maanden.
https://www.youtube.com/watch?v=i7q98vL1Xy0
Liefs

Follow the author: Roza19
More contributions of WorldSupporter author: Roza19
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]