Na 1 maand

Er is nu al een maand verstreken, sinds ik terug in Nederland ben. De ervaringen die ik in Malawi heb opgedaan zou ik nooit vergeten en zal ik denk ik ook overna blijven denken.

Direct na de aankomst op Schiphol, onderweg naar huis, begon de aanpassing al. Rijden op een egale weg, zonder barst in de vooruit en veel gerommel uit de motor. Dit deed me eraan denken dat, hoewel twee weken redelijk kort lijkt, je heel erg kan veranderen en wennen aan andere gebruiken. Zo vind ik het nu minder moeilijk om vroeg op te staan.

De beste momenten voor mij om echt na te denken over wat ik in Malawi heb gedaan, is het beantwoorden van de vraag "Wat heb je in Malawi gedaan?" of "Hoe was het in Malawi?". Dan vertel ik over wat we bij de projecten hebben gedaan "oogsten,water dragen, spelen met de kinderen, dingen bouwen" en dan denk ik er zelf ook over na hoe ik die mensen heb geholpen.

Follow the author: jeverink
More contributions of WorldSupporter author: jeverink
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]