Trainingsdag van be more

Hallo allemaal, 

Het is alweer een tijdje geleden, maar ik toch maak ik nog een blog over de trainingsdag van be more. We hebben een hoop informatie gekregen deze dag, en we zijn iets meer te weten gekomen over elkaar. 

Als kennismaking hebben we een spel gedaan. Iedereen mocht een kaart pakken met daarop een foto. Als je aan de beurt was moest je vertellen waarom je die foto had gepakt en wat het te maken had met jou. Als je klaar was met vertellen, stelde je de vraag onder aan de kaart aan iemand anders. Je moest dan antwoord geven op de vraag en daarna, wat vertellen over je eigen plaatje. Door deze activiteit hebben we elkaar weer een beetje beter leren kennen. 

Verder hebben we een Hopes and Fears papieren vliegtuig gemaakt. Iedereen schreef op dit vliegtuigje wat hij/zij verwachte en waar hij/zij bang voor was. Toen iedereen klaar was hebben we een paar hopes and fears gedeeld. We hebben toen de vliegtuigjes nog even weggelegd en zijn weer verder gegaan. 

Na de Hopes and fears hebben we een quiz gedaan over Be More en Uganda. Gelukkig wisten we al een hoop vragen te beantwoorden, maar hebben we ook nog een hoop geleerd. 

Ook hebben we nog onze reisdetails besproken. En hebben we te horen gekregen waar we precies gaan slapen, en wat we precies gaan doen. 

Als aflsuiting hebben we onze vliegtuigjes van Hopes and Fears symbolisch uit het raam gegooid. Dit was een erg mooie afsluiting. 

Groetjes Cynthia

 

Follow the author: Cynthia
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Cynthia
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]