Bijna!

Afgelopen week nogmaals in de krant gestaan, deze keer op de voorpagina! Een oproep om onze laatste centjes bij elkaar te krijgen. De eerste reacties zijn al binnen. Er wordt weer cake verkocht, fudge besteld en enkele donaties zijn er gedaan. Helemaal super. Brazilie komt nu wel heel erg dichtbij. Al onze inspanningen en het enorme bedrag dat Fleur en ik hebben binnen gehaald hebben ons een eervolle vermelding op de website van Worldmapping opgeleverd :). De eerste prikken heb ik gekregen, nieuwe (kleine) camera is binnen en nu nog een rugzak scoren. Aftellen ...

Myrthe

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of myrthemellanie
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.