Week 19 + 4 maanden getrouwd! <3

Week 19 – Marlinda zit ziek thuis.
Deze week konden we weer naar school. Na een dikke 1,5 week vakantie mochten we weer lesgeven op de Karibu School en de Step Up Academy. We hadden er zin aan!
Alleen liep het onverwachts wat anders dan gepland. Marlinda werd zondagmiddag ziek. Ze kreeg last van buikpijn en hoofdpijn. Het is lastig te zeggen waardoor dit is gekomen. We weten wel dat we nog niet altijd aan het eten van hier gewend zijn en waarschijnlijk zal dit ook niet gebeuren. Het is eten is vaak te vet en ongezond. En dat valt helaas soms verkeerd.
Van zondagmiddag tot en met donderdag heeft Marlinda veel gerust en op bed gelegen. Vanaf vrijdag ging het gelukkig wat beter! En ondertussen gaat het weer goed.

Zaterdag 10 mei – 4 maanden getrouwd! <3
Op zaterdag 10 mei waren we alweer 4 maanden getrouwd! Wat vliegt de tijd toch hier op Zanzibar. We genieten nog steeds na van een gezegende, mooie, gezellige en bijzondere bruiloft. We zijn erg blij met elkaar.
De 10e van de maand verwennen we onszelf nog steeds met wat lekkers. We gaan dan ergens wat eten en drinken. Ook helpt dit ons om er bewust bij stil te staan!
Elke 10e van de maand zitten we gezellig bij het ‘Book Café’. Dit is een gezellig restaurant waar je rustig kunt zitten en waar je ook boeken kan kopen. Erg sfeervol! Vandaag hadden we allebei een overheerlijk ‘tiramisu’ gebakje. Marlinda had er een milkshake vanille bij en Michiel een milkshake aardbei. Oh, wat waren we weer aan het genieten!
’s Avonds besloten we om na lange tijd ook weer eens lekker uit eten te gaan. We wilden graag vanavond bij de Chinees eten, maar deze was nog dicht toen wij er rond 6 uur kwamen. Helaas ging deze pas om half 7 open en dat is te krap met de terugrit van de daladala, want de laatste daladala vertrekt tussen half 8 – 8 uur vanuit Stone Town. We besloten om uit eten te gaan bij ‘The Post – Wine & Tapas Bar’. Van andere meiden in het vrijwilligershuis hadden we gehoord dat je daar lekker tapas kon eten. We hebben genoten van heerlijke hapjes!

Image
Follow the author: Marlinda
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]