milenium doelen

Ik ga mijn blog doen over mileniumdoel 6, deze gaat over de verspreiding van ziektes om deze tegen te gaan.

Toen we in Uganda waren zijn we een paar dagen bij Kim geweest en zij was erg veel bezig met het ziekenhuis en de ziektes bestrijden. Ze werkten in een ziekenhuis om hier erg veel te verbeteren want ze lopen heel erg achter in de ziekenhuizen in vergelijking met nederland. En dit is erg frusterend om te zien.

Toen ik in dit ziekenhuis kwam zag ik waar kim mee bezig was en hier had ik heel erg veel respect voor. ze deed echt heel erg haar best om ook het ziekenhuis personeel dingen bij te brengen om deze mensen beter werk te laten doen. Ik heb erg veel respect voor wat Kim doet in Uganda.

Ik zou later heel erg graag terug willen naar Uganda om ook in de medische sector bij te dragen. ik wil erg graag verloskundige worden en dan in Uganda een tijdje vrijwillig mee willen draaien bij verloskundige.

Ik vind de mileniumdoelen super!!!!!

Image
Follow the author: MaartjeVanBeek
More contributions of WorldSupporter author: MaartjeVanBeek
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]