rommelmarkt Zichen-Zussen-Bolder België 4 mei

Als laatste grote onderneming om geld in te zamelen voor mijn reis naar Malawi besloot ik om op een rommelmarkt te gaan staan. Aan vrienden en familie heb ik gevraagd of ze nog spullen hadden, die ik mocht verkopen op de rommelmarkt. Zelf hebben we uit alle hoeken van ons huis spullen te voorschijn gehaald, die ik kon gaan verkopen. Samen met mijn moeder, vader en mijn vriend zouden we de dag doorbrengen achter de kraam.

Op de dag zelf moesten we om 6 uur opstaan. we vertrokken om half 7 met twee volle auto's met spullen naar België. we waren er om 7 uur en begonnen meteen met uitpakken. Het was een goed idee dat we zo vroeg waren, overal waren er mensen bezig spullen klaar te zetten. Het was nog vroeg en we waren dus blij met de fleecevest en jas die we aan hadden. Rond een uur of 9 kwamen er steeds vaker mensen langs om te kijken. Later op de dag draaide de zon en stonden we heerlijk in de zon achter onze kraam. De mensen die aan de overkant van de straat stonden, stonden de hele tijd in de schaduw. Zij stonden daar met een dikke jas over hun trui en wij stonden heerlijk in de zon. Het viel ons op dat zij hoge prijzen hadden voor hun spullen en ze verkochten dus ook niet zoveel. Wij hadden echt lage prijzen en het liep best wel lekker.

Na een lange dag gingen we de spullen weer inpakken en naar huis. En dan het grote moment, het geld tellen. Ik had €100,- opgehaald! c: Dit was meer dan verwacht en helemaal omdat de mensen die vaker op een rommelmarkt staan, zeiden dat het maar een slappe boel was. Nou voor ons dus niet. De lange dag was dus zeker het geld waard. Nu hoef ik nog maar een klein beetje en dat heb ik zo verdient met oppassen en poetsen. Yessss, ik ben er bijna.

Related resources on WorldSupporter: 
Image
Follow the author: Claire Schapendonk
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]