Eén hechte groep!

Een paar weken terug leerde ik voor het eerst mijn reisgroep kennen. Ik ga komende zomervakantie naar Zuid-Afrika. Het was voor mij extra speciaal om mijn groep te leren kennen, omdat ik die dag ook voor het eerst mijn stiefzusje ontmoette. Via mijn moeder en haar nieuwe vriend is ze te weten gekomen dat wij (mijn zus en ik) naar Zuid-Afrika gaan. Ze wilde dit zelf ook heel graag en heeft ze ingeschreven. Helaas was onze groep vol, dus kon ze niet mee :( Maar later kwam er een plekje vrij, omdat een andere vrijwilliger zich afmeldde. Zo kon ze toch met ons mee!

Ik ging samen met mijn zus naar de ontmoetingsdag, want we gaan ook samen de reis maken. We hadden met een paar mensen al afgesproken op het station en de rest leerde we kennen toen we bij de plaats zelf aankwamen. Het was best raar om te bedenken dat je met al deze mensen 2 weken lang de tijd van je leven zult beleven. Dat we samen zullen lachen, huilen, maar vooral een geweldige tijd zullen hebben.

We hebben van allerlei dingen besproken, zoals do's en don'ts. En over een ding waren we het allemaal eens. We moeten één hechte groep gaan vormen, zonder dat er aparte groepjes ontstaan. Ik vond het heel leuk om al deze geweldige mensen te ontmoeten. En ik weet zeker dat het een geweldige reis gaat worden; als één hechte groep!

Image
Follow the author: MerelKauffman
More contributions of WorldSupporter author: MerelKauffman
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]