Voorbereiding en reis Uganda

Hoi allemaal,

Ik zal ook eens m'n blog gaan bijhouden over mijn reis. Eerst de voorbereidingen maar.
Om mijn geld bij elkaar te krijgen voor de reis heb ik heel veel acties gehouden, zoals kerstkaarten verkopen, een stroopwafelactie en ik heb veel flessen wijn met winst verkocht. Ook heb ik nog veel bedrijven aangeschreven, maar daar kreeg ik geen reactie op. Uiteindelijk had ik dus het geld bij elkaar en kon ik vertrekken richting Uganda.

Ik ben, zoals best wel veel van jullie, met worldmapping naar Uganda geweest van 07-22 juli. Oftewel, ik ben alweer een maand terug van deze prachtige reis. Tijdens deze reis hebben we geholpen bij verschillende projecten, zoals CEPO en Kim Vogel. Kim Vogel is een vrouw die zorgt voor ondervoede kinderen en ze heeft er ook een paar in huis genomen. Ik vind het echt geweldig werk wat zij doet. Ook zijn we in Lwengo geweest. Dit is 1 vd armste gedeelten van Uganda en daar hebben we geholpen met watertanks bouwen, hebben we de school bezocht waar we ook verbleven en zijn we op huisbezoek geweest. Hier was 1 jongen van 15 jaar die voor hem en z'n zusje moest zorgen omdat zijn ouders al overleden waren. Hij had het echt heel arm en had zelfs geen latrine. Dit raakte me wel erg.

Na thuiskomst kwam ik erachter dat ik zelfs nog geld over had dus dat heb ik ook direct gedoneerd aan verschillende projecten daar.

Terugkijkend op deze reis ben ik heel blij dat ik deze reis gemaakt heb en ik kan zelfs al vertellen dat ik hoogstwaarschijnlijk eind 2013/begin 2014 terug mag gaan naar Uganda! :D Dit is dan in mijn tussenjaar, nu eerst maar m'n examenjaar overleven.

Groetjes,
Gerwin

Image
Follow the author: Gerrwin
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Gerrwin
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]