Can you be happy for 100 days in a row?

Sinds vandaag doe ik mee aan de 100happydays row. Het is de bedoeling dat ik 100 dagen lang elke dag een foto maak van iets wat me gelukkig maakt, en deze op een social media zet (in mijn geval kies ik voor Tumblr).

100 dagen lang! Dat is best wel lang toch...

Wil je ook meedoen? Geef je hier op of volg mijn 100 happy days deze via deze link

Ik wens je de komende 100 dagen een hele gelukkige tijd!

Met liefs,
Jennifer

Follow the author: jjjkindt
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: jjjkindt
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Wat een gaaf idee Jennifer!

Wat een gaaf idee Jennifer! Helaas heeft mijn camera van mijn mobiel nogal wat kuren, maar anders zou ik zeker meedoen ;-). Wie weet voor als ik weer een nieuwe uit mag zoeken. Ik denk dat het best voor een positief gevoel kan zorgen als je iedere dag stil staat bij wat je vrolijk maakt, leuk!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1