Muffinactie!!!!

Jaaaaaaaaaa!!!! eein-de-lijk!! Al zo lang wil ik een muffinactie houden voor het goede doel, maar helaas kwam het er steeds niet van. Vandaag dacht ik: stop. Nu stop ik met dromen, en ga ik het gewoon is een keertje doen! Aanstaande zondag ga ik samen met mijn beste vriend en mijn zusje, muffins & brownies verkopen. De opbrengst gaat naar YODEP, een super goeie organisatie in Malawi. (ik heb een keer in een blog geschreven wat voor goeie dingen YODEP allemaal doet)

Ik heb er super veel zin in en de foto's zullen volgen!
Voor nu is mijn tip; als je iets wil, moet je het doen!
Ik hoop echt dat we een hoge opbrengst zullen hebben, en dat mensen enthousiast zullen reageren. Over een week horen jullie de uitslag !
Donderdag begin ik met de inkopen ;)

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of saraii
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.