Het zit erop:(

Het heeft even geduurd maar dan toch nog een laatste verslag ook al ben ik thuis.

Wat zijn de Gili-Eilanden toch een geweldig paradijs. Ik had er veel over gelezen dat het prachtig zou zijn maar dat is dus ook echt gebleken WOW!! We wouden er allebei maar een dag of 4 blijven en dan doortrekken naar het volgende maar dat werd toch iets langer als verwacht. Het hotel hadden we eigelijk voor ons zelf want er was geen andere toerist te bekennen. Elke dag konden we heerlijk uitslapen en daarna gingen we lekker ontbijten en daarna aan het strand liggen waar alleen wij dus lagen. Het was gewoon echt prachtig om te zien, een blauwe zee met wit strand en een prachtig uitzicht net zoals het altijd in tijdschriften staat. Het is wel heel rustig hier.

Na de Gili's zijn we met zijn alle naar Seminyak gegaan en hebben daar en villa gehuurd met zijn 5e om even lekker te vertoeven daar. Het huis heeft een zwembad en een biljart tafel en 3 kamers met een eigen badkamer. De eerste avond aangekomen waren we allemaal kapot van de reis van de Gili hierheen dus hebben niet veel gedaan deze avond. Op de ferry was ik een Nederlandse jongen tegengekomen en die zou met mij de volgende dag mee naar de Buddha to Buddha fabriek gaan. We hadden om half 11 afgesproken dat hij mij zou ophalen met de taxi om daarheen te gaan. Eenmaal aangekomen bleek het een heel klein fabriekje te zijn waar en man of 15 werkte aan de armbanden, ringen, oorbellen. Na wat rond gekeken te hebben zijn we de shop ingelopen om te kijken wat ze allemaal te bieden hadden. Na een uur daar te hebben rond gekeken en wat uitgezocht te hebben was het tijd om af te rekenen. Ik had voor 300 euro gekocht en dat zou denk ik normaal in Nederland een euro of 700/800 zijn, dus ik had goede zaken gedaan;) In de avond zouden we op een soort safari toch gaan in het Bali-Safaripark maar dat werd dus een grote flop voor teveel geld. We gingen achter in een jeep met een kooi eromheen en zouden dan 30 minuten door het park rijden. Je reed dus door het park langs de dieren zoals tijger, zebra, olifant, neushoorn en de tijger tussendoor werden de dieren gevoerd. Het leukste deel van de korte toch was dat de tijger bovenop de kooi kwamen om het vlees te pakken. Het was wel even schrikken maar heb toch zijn poot aangeraakt hahaha. Na de tocht konden we ook onbeperkt eten maar dat was ook al niet heel spectaculair dus deze safari tocht was niet heel leuk. In de avond zijn we met zijn alle naar de Sky Garden in kuta geweest om even wat lekker te drinken en al die gekke Australiërs te bekijken die helemaal stijf van de drugs staan. De volgende dag zouden we wat inkopen gaan doen in Kuta, dus rotzooi kopen om het zomaar te zeggen want dat wordt meestal verkocht in toeristen centrums zoals dit. na wat inkopen gedaan te hebben zijn we terug gegaan en de avond nog ergens wat in Seminyak gegeten want de volgende dag zouden we naar Uluwatu gaan.

Na een trip van een uur kwamen we aan bij onze accommodatie, spullen uitgepakt en daarna naar het Padang Padang beach te gaan om even wat te gaan zwemmen of surfen als dat kon. eenmaal aangekomen was het water niet schoon en lag er allemaal hout brokken in dus kwam er vandaag niet veel van. daarna zijn we doorgereden naar Single Fin om te kijken hoe het daar was, want daar zou op zondag een feest zijn hadden we gehoord. In de avond met zijn 4e wat gegeten want Geert was niet lekker dus is niet mee gegaan. De volgende dag hadden we scooters gehuurd om wat rond te gaan rijden. De scooter rijden niet normaal hard hier ze halen gauw een 85 km op snelheid. Na wat rond gereden te hebben kwamen we uit bij een heel mooi strand daar hebben we even gezwommen en heerlijk gezond want moet toch wel een beetje bruin worden;) In de avond zijn we naar Single Fin gegaan met een prachtig ondergaande zon en een bintang in mijn handen. een van de beste ondergaande zon die ik ook gezien heb. De avond was nog heel gezellig met zijn alle. De next day zijn we weer rond gaan rijden met de scooter en kwamen we door leuke straatjes met bijv. een school die net uitwas en alle kinderen keken ons aan en begonnen heel hard te lachen dus was wel even leuk. Daarna nog verder gereden, we wisten allemaal niet waar we waren maar dat maakte niet uit want dan kom je meestal op de leuke plekken. We kwamen bij een heel klein strandje uit al moesten we wel 400 trappen naar beneden lopen om er te komen. nadat we daar even half uur hebben genoten van het mooie uitzicht was het tijd om terug te gaan want het was toch al redelijk laat. In de avond zijn we met zijn alle uit eten gegaan, in een keer voelde geert zich niet lekker en liep richting de wc maar onderweg viel hij in een keer flauw. Achteraf is gebleken dat hij gestoken is door een tijgermug en Degue had.Geert lang ondertussen in een ziekenhuis in Kuta dus daar zijn we met zij alle heengegaan om te kijken hoe het met hem ging. Daarna hebben we afscheid van elkaar genomen en zijn daan en ik naar ons hotel gegaan om onze spullen te droppen en was het voor ons tijd om nog meer spullen te kopen. In de avond nog ergens lekker gegeten en op tijd naar bed want de dag erna gingen we Bali verlaten en gingen we naar Jakarta.

op naar Jakarta. deze dag hebben we niet veel gedaan want Jakarta hadden we de vorige keer al gezien. De dag erna hadden we besloten om wat te gaan lopen en dat we wel zien waar we uitkomen. Ik had een idee om even een skyline te zoeken waar we mooi uitzicht hadden over de stad. We kwamen uit bij een skybar met een mooi uitzicht. Vanuit daar zagen we een stadion liggen dus daar zijn we maar heen gelopen, het lag iets verder als dat we dachten maar na 2 uur lopen kwamen we daar en bleek het helemaal niks te zijn. Al die moeite dus voor niks gedaan ach ja zo zijn we deze dag ook weer doorgekomen. S avonds uit eten gegaan en naar bedje want dag erna was het einde van de reis. op de laatste dag nog een heerlijke massage genomen van ander half uur dus ik was er klaar voor om te gaan. Aangekomen op het vliegveld bleek er iets fout te zijn met de tickets dus na een half uur discuteren met de mensen van Etihad was het eindelijk toch gelukt en konden we richting huis en zit het erop.

de 7 weken zijn voorij gevlogen maar wat was het een vette tijd en zou het graag zo nog en keer doen.

Related resources on WorldSupporter: 
Image
Follow the author: martvdgevel
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]