Uganda

Ik heb echt een geweldige tijd gehad in Uganda. Ik heb met een hele andere cultuur kennis gemaakt en ik heb een hele boel nieuwe mensen leren kennen. Ik heb van 28 december 2013 tot 12 januari 2014 ontwikkelingswerk daar gedaan, dit was natuurlijk niet het enige. We hebben ook met de lokale bevolking een debat gehouden en een paar voetbal wedstrijdjes gespeeld. We hebben iedere dag ons voor de volle 100 procent ingezet tijdens het werken en daarbij hebben we buiten het programma om, ook nog geprobeerd om de kinderen een leuke dag te bezorgen.

Bij pelido hebben we het meest gedaan met kinderen. Pelido is een project die zich inzet voor de lokale community, hierbij hebben ze heel veel verschillende projecten: van een kippenboerderij tot een weeshuis. We zijn hier ook het langst geweest en daardoor hebben we daar ook heel veel vrienden gemaakt. Voor onze overnachtingsplek was een voetbalveld, daar kwam iedere dag van 5 uur tot 7 uur 's avonds een lokale vriendengroep van een man of 20. Ze gingen daar wedstrijdjes spelen waar wij aan mee mochten doen, hierdoor hebben wij hun best goed leren kennen.

Al met al was het echt een geweldige ervaring die ik nooit zal vergeten. Iedereen die nog thuis zit te twijfelen of ze wel mee zullen gedaan, je moet het gewoon doen!

Image
Follow the author: lucr98
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: lucr98
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]