Week voor vertrek!!

Hello :) !!

Jaaa het is zover, het is een week voor vertrek!! Donderdag 16 januari vlieg ik naar Bangkok en de zenuwen beginnen al aardig toe te slaan!!

Hoewel ik steeds meer van mijn to do lijstje afstreep, slaat mijn hoofd nog steeds op hol voor wat ik allemaal nog moet doen..
Toch denk ik dat ik de belangrijkste dingen zoals Visum, vaccinaties, ticket, vrijwilligerswerk, backpack e.d. al geregeld heb. Het is nu alleen nog nog meer inlezen over de landen het hoe het daar werkt met vervoer, geld en andere culturele verschillen. Misschien word ik daar nog wel het meest zenuwachtig van. Ik denk dat dat komt omdat ik me dan steeds meer ga realiseren hoe anders die landen eigenlijk zijn dan Nederland en dat het toch eigenlijk best wel een spannende stap is die ik ga zetten. Aan de ene kant vind ik mezelf namelijk heel stoer dat ik dit allemaal al geregeld heb en dat het eindelijk vast staat, maar aan de andere kant ben ik net een bang kippetje die niet weet wat voor groots haar allemaal te wachten staat. Ik wil me zooo graag een voorstelling maken van hoe het gaat worden zodat ik me daar op kan voorbereiden, maar dat is gewoon niet mogelijk en voor een kleine 'control freak' zoals ik is dat toch wel een beetje frustrerend ;).

Het is gewoon zo onwerkelijk dat het al zo dichtbij is.. Dat zie je ook in mijn directe omgeving, veel vrienden en familie willen me nog even zien en beginnen ook te beseffen dat we nog maar kort samen hebben voordat mijn grote avontuur begint.

Drie maanden geleden leek het me super leuk en had ik er ook al mega veel zin in, maar ik moest er stiekem nog echt niet aan denken dat het heel veel dichterbij moest komen. Ik had het idee dat er nog zo veel geregeld en gedaan moest worden en dat ik er nog he-le-maal niet klaar voor was. Nu drie maanden later merk ik dat het idee van weggaan al begint te wennen en ik merk ook dat ik, omdat ik dit jaar niet met een nieuwe school ben begonnen, wel echt toe ben aan iets nieuws.

Ondanks mijn zenuwen en alle gedachten en ideeen die nog door mijn hoofd schieten, weet ik wel dat dit avontuur iets zal gaan worden wat ik nooit zal vergeten! En heb ik er mega veel zin in :) :)!

Over een half jaartje zal ik jullie laten weten hoe ik het allemaal heb ervaren!

Hopelijk tot dan :)!

Liefs,

Maxine

Follow the author: maxinegorter03
More contributions of WorldSupporter author: maxinegorter03
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Hi Maxine

spannend spannend!

heel veel plezier, leer en geniet ervan!

xx

Ik hoor op deze site niks dan

Ik hoor op deze site niks dan positieve verhalen van reiziers, dus ik weet zeker dat je het geweldig gaat hebben! Keep us up to date!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 2